Selecteer een pagina

Loonbedrijf C. Wit & Zoon heeft onlangs een nieuwe Takeuchi TB240 minigraver in gebruik genomen.

Deze compacte Takeuchi TB240 minikraan kenmerkt zich door zijn vernieuwde moderne Takeuchi design en is ontwikkeld volgens de laatste technieken.

De aandrijving is van hoge kwaliteit mede door de short-pitch rubbertracks en de onderrollen met drie flenzen waardoor trillingsvrij rijden mogelijk is.

De ruime, luxe ingerichte cabine met groot glasoppervlak biedt veel comfort en een goed zicht rondom de minikraan. Door de soepele proportionele bediening laat deze minikraan zich moeiteloos en comfortabel bedienen. De cabine is verder onder andere voorzien van ergonomische, adequate joysticks met geïntegreerde knoppen voor bediening van de extra functie, een comfortabele stoel (drie hoogte posities), verhoogde rugleuning en de mogelijkheid voor gewichtsinstelling.

De minikraan is uitgerust met een multifunctioneel en gebruiksvriendelijk LCD display. Hierop kan onder andere het debiet worden ingesteld voor verschillende uitrustingsstukken. De motor en hydraulische componenten van de graafmachine zijn eenvoudig bereikbaar voor onderhoud.

De Takeuchi TB240 graafmachine beschikt over autodecel functionaliteit waardoor het motortoerental na 4 seconden inactiviteit automatisch terugvalt. De inschakelbare power modus zorgt voor meer vermogen tijdens zwaardere werkzaamheden.

Share This