Selecteer een pagina

Mh2O heeft onlangs de sleutels van hun nieuwe Takeuchi TB210 minigraver in ontvangst genomen.

Mh2O maken en levert handpompen en andere speeltoestellen voor gebruik op water speelplaatsen. Op deze site vind u informatie over onze producten, ons bedrijf en over de rol van water op speelplaatsen.

https://www.mh2o.eu/

De Takeuchi TB210 R 1 is een compacte en veelzijdige minigraver, ontwikkeld volgens de laatste technieken en kenmerkt zich door een moderne uitstraling. De minigraver is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties in kleine ruimtes. Mede door de goede zitpositie en soepele bediening laat deze minigraafmachine zich moeiteloos en comfortabel bedienen.

Het compacte ontwerp van de Takeuchi TB210 R minigraver laat werken in beperkte ruimte op vrijwel elk terrein toe. De minigraver is ideaal voor smalle gangen en levert uitstekende prestaties.
De smalle bouw van 750 mm maakt de minigraver geschikt voor nagenoeg elke ingang. Zijn 2 rijsnelheden van 2,0 en 3,7 km/h maken de Takeuchi TB210 R minigraafmachine uniek in zijn klasse.

Het contragewicht van de minigraafmachine draait minimaal 10 cm buiten de uitgeschoven rupsen. De ROPS rolbeugel is geïntegreerd in de minigraver, daardoor steekt deze niet achter de minigraafmachine uit. Aan beide zijden is de servobediening opklapbaar om het op- en afstappen te vergemakkelijken.

Share This