Selecteer een pagina

๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ข๐ญ๐ž๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐Œ๐ˆ๐€/๐•๐š๐ฆ๐ข๐ฅ-๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐๐Ž๐๐Ÿ‘ – ๐’๐ฎ๐›๐ฌ๐ข๐๐ข๐ž!  ๐Ÿ’ถโœ…

Als ondernemer is het mogelijk om fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken zoals de G2200E en G2200E X-TRA. Daarnaast profiteer je van lagere bedrijfskosten en minder onderhoud tijdens de levenscyclus van deze GIANT machines. 


๐‘ท๐’“๐’๐’‡๐’Š๐’•๐’†๐’†๐’“ ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐‘ท๐‘ถ๐‘ท3 – ๐‘บ๐’–๐’ƒ๐’”๐’Š๐’…๐’Š๐’† ๐’Ž๐’†๐’• ๐’…๐’† ๐‘ฎ2200๐‘ฌ

Profiteer van 7 december 2020 t/m 14 februari 2021 van de POP3-Subsidie en bespaar โ‚ฌ10.000 tot โ‚ฌ20.000 op een elektrische Giant G2200E. Jonge boeren in Nederland kunnen in deze periode de โ€˜POP3-subsidie Jonge Landbouwers 2020โ€™ aanvragen. 

๐‘ด๐‘ฐ๐‘จ ๐’†๐’ ๐‘ฝ๐’‚๐’Ž๐’Š๐’ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’“๐’”

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Het belastingvoordeel kan netto oplopen tot 12%. Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek. Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt en levert een liquiditeits- en rentevoordeel op.

Meer informatie: Mail. info@vmsmachines.nl of Bel 0228-754847

Share This