Selecteer een pagina

Compeer Infra heeft onlangs hun 2e Giant G2200E X-tra elektrische  wiellader  in ontvangst genomen. In combinatie met de Hamevac VHU-3000-AR 100 % elektrische vacuüm hijsunit.

De 100 % elektrische shovel Giant G2200E X-TRA heeft een hefvermogen van 2.200 kg, een hefhoogte van 2.45 meter en is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk en werkzaamheden in de bouw en grondverzet. De wiellader combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De Giant G2200E X-TRA is daarom ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

De Hamevac VHU-3000-AR is het allernieuwste model vacuümhefsysteem van Hamevac. Deze vacuümtiller is helemaal klaar voor de toekomst. Omdat deze unit wordt aangedreven en gevoed door een interne accu, werkt de VHU-3000-ARgeheel emissievrij. Hiermee profiteer je dan ook volop van de huidige subsidieregels. Met behulp van de meegeleverde radiografische afstandsbediening kun je bovendien alle functies op een afstandje bedienen.

Duurzaamheid

Compeer Infra heeft niveau 5 op de CO₂-prestatieladder . Met het plaatsen van zonnepanelen op het bedrijfspand in Halfweg, de aanschaf van elektrisch materieel zoals shovels, bedrijfsauto’s, trilplaten en wacker stampers behalen wij ruimschoots onze gestelde doelstellingen. Daarnaast betrekken wij voor het hoogste niveau van de CO₂-prestatieladder ook onze leveranciers en onderaannemers bij het terugdringen van onze totale CO₂-uitstoot.

Compeer Infra neemt actief deel aan initiatieven rond de reductie van CO2 in de sector of daarbuiten. Op dit moment is dat het initiatief “Stichting Nederland CO2 neutraal”. Wilt u meer informatie over de CO2-prestatieladder, deze zijn te vinden op de website van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO): www.skao.nl

Share This