Selecteer een pagina

Groene Bouwkracht  heeft onlangs twee nieuwe Giant G2200E X-tra Elektrische  wiellader  in ontvangst genomen.

De 100 % elektrische minishovel Giant G2200E X-TRA heeft een hefvermogen van 2.200 kg, een hefhoogte van 2.45 meter en is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk en werkzaamheden in de bouw en grondverzet. De wiellader combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De Giant G2200E X-TRA is daarom ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

Groene BouwKracht is een verhuurorganisatie die een concept verhuurd; ‘de Emissieloze Bouwplaats’. Een materieelhub voorzien van elektrische machines voor Bouw&Infra onafhankelijk gevoed door een externe batterij. Deze batterij GroeneBliksem kan de hub en de materieel accu’s voorzien groene (positieve!) energie. Elke aannemer kan door de partnersamenwerking met Groene BouwKracht© de projecten emissieloos uitvoeren. Ideaal voor in de binnensteden, natuurgebieden. Zonder uitstoot van Co2, NoX, schadelijke stoffen, stank en herrie. Doordat wij voorzien van materieel en (positieve!) energie op locatie is het onnodig om verschillende werkbussen in de stad te parkeren. De vakmannen kunnen op de fiets! Of per tram! Door te kiezen voor conceptverhuur van de Emissieloze Bouwplaats zijn geen investeringen nodig en wordt er bijgedragen aan een beter milieu. Dit totaalconcept zorgt ervoor dat alles op locatie aanwezig is en er altijd en overal laadstroom beschikbaar is.

𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐞𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐌𝐈𝐀/𝐕𝐚𝐦𝐢𝐥-𝐫𝐞𝐠𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠   💶Als ondernemer is het mogelijk om fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken zoals de G2200E en G2200E X-TRA. Daarnaast profiteer je van lagere bedrijfskosten en minder onderhoud tijdens de levenscyclus van deze GIANT machines. 

𝑴𝑰𝑨 𝒆𝒏 𝑽𝒂𝒎𝒊𝒍 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓𝒔

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Het belastingvoordeel kan netto oplopen tot 12%. Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek. Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt en levert een liquiditeits- en rentevoordeel op.

Meer informatie: Mail. info@vmsmachines.nl of Bel 0228-754847

Share This