Selecteer een pagina

G.P. Groot heeft onlangs een Giant G2200E X-tra Elektrische  wiellader  in ontvangst genomen.

De 100 % elektrische minishovel Giant G2200E X-TRA heeft een hefvermogen van 2.200 kg, een hefhoogte van 2.45 meter en is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk en werkzaamheden in de bouw en grondverzet. De wiellader combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De Giant G2200E X-TRA is daarom ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

𝐏𝐫𝐨𝐟𝐒𝐭𝐞𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 πŒπˆπ€/π•πšπ¦π’π₯-𝐫𝐞𝐠𝐞π₯𝐒𝐧𝐠   πŸ’ΆAls ondernemer is het mogelijk om fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken zoals de G2200E en G2200E X-TRA. Daarnaast profiteer je van lagere bedrijfskosten en minder onderhoud tijdens de levenscyclus van deze GIANT machines. 

𝑴𝑰𝑨 𝒆𝒏 π‘½π’‚π’Žπ’Šπ’ 𝒗𝒐𝒐𝒓 π’π’π’…π’†π’“π’π’†π’Žπ’†π’“π’”

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Het belastingvoordeel kan netto oplopen tot 12%. Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek. Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt en levert een liquiditeits- en rentevoordeel op.

Meer informatie: Mail. info@vmsmachines.nl of Bel 0228-754847

Share This